Vi bruger cookies på Lejebolig for bl.a. at kunne give dig den bedste søgeoplevelse.
Du kan læse mere om vores cookie-regler her.

Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Lejlighed, Rosenvængets Allé, 2100 København Ø, etage: 1. Lejligheden:
Det er et særdeles indbydende indre, der venter i denne flotte fireværelses lejelejlighed.
Den fremstår dejlig lys og har nymalede gulve, et pænt interiør samt klassiske detaljer, der skaber charme og karakter. Og så får du endvidere adresse på Rosenvængets Allé - få hundrede meter fra Trianglen og Fælledparken.

Den fine adresse stemmer godt overens med boligens lidt herskabelige præg. Der er 2,79 meter til loftet, som i flere af opholdsrummene er pyntet med flot stuk og rosetter. Derudover er vinduerne sprossede, og dørene er den gode, solide slags med fyldninger.
Indretningen er som skabt til, at man her kan bo godt som børnefamilie. Det gælder ikke mindst køkken-alrummet, der giver jer et naturligt omdrejningspunkt i hverdagen. Køkkenet er tosidet og både elementer og hvidevarer er moderne.
Et skønt rumforløb med to værelser, en suite og stuen, der giver jer mange spændende indretningsmuligheder, og vil I gerne have et ekstra soveværelse, kan den ene stue lige såvel anvendes som et sådant. Hertil kommer et nydeligt badeværelse med separat brus samt et stort soveværelse. Der følger også et kælderrum med til lejligheden samt et gårdmiljø med cykelparkering.
 
Området:
Med adresse på Rosenvængets Allé er alle Østerbros bedste attraktioner inden for rækkevidde. I retning mod Østerbrogade er der et væld af takeaways, spisesteder og barer. Fælledparken er også ganske nær ved, og I finder ligeledes både indkøbsmuligheder, spændende specialbutikker samt busforbindelser i nabolaget.
 
*Vær opmærksom på at udlejer ikke tillader bofællesskaber i denne ejendom.
Se plantegning
Brugere der har set denne bolig, har også set disse:
close
close

Opret din boligagent med en af nedenstående muligheder

Din boligagent er nu oprettet
Opret med Google
Eller indtast nedenstående :
Din boligagent er nu oprettet
  • Opret boligagent
close
Vil du have besked om nye boliger?
Oplever du fejl på sitet?