Vi bruger cookies på Lejebolig for bl.a. at kunne give dig den bedste søgeoplevelse.
Du kan læse mere om vores cookie-regler her.

Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Lejlighed, H. N. Clausens Gade, 8000 Aarhus C, etage: 1.1. Ejendommen på H. N. Clausens Gade er en industriejendom fra 1930'erne, der er blevet komplet nyrenovereret og ombygget til nu at rumme 33 nye lejligheder. Huset er opført i 1935 og fremstår med rene linjer og klart funkispræg. Der er en stor fælles tagterrasse på 240 m2 med udsigt til byen, havnen og vandet, ligesom der centralt i ejendommen er et åbent atrium, der spænder over flere etager.

Lejlighederne spænder fra 58m2 til 105 m2 og har enten ét, to, tre eller fire værelser.
Alle lejlighederne har store vinduespartier, højt til loftet og gode regulære rum. De øverste lejligheder har desuden egen altan og/eller tagterrasse med en af byens bedste udsigter over havn, kystområde og midtbyen. Der er opvaskemaskine, tørretumbler samt vaskemaskine i alle lejligheder. I ejendommens kælder er der cykelparkering samt et depotrum til hvert lejemål.

Frederiksbjerg er et af Aarhus’ mest eftertragtede områder, der har en helt unik kombination af storbypuls og ro.

LEVENDE BYLIV
Bydelen summer af aktivitet omkring M.P Bruuns Gade og Jægergårdsgade, der har et væld af specialbutikker, restauranter og cafeer. Også byens største storcenter Bruuns Galleri ligger her. Samtidig er du i gåafstand til resten af byens muligheder med alt hvad det indebærer af shopping, gastronomi og kulturtilbud.

GRØNNE ÅNDEHULLER
Drejer du bort fra de travleste gader, så opdager du hurtigt et overraskende roligt Frederiksbjerg med ældre bygninger og fine grønne åndehuller som eksempelvis Skanseparken. Der er også kort afstand til havneområdet og Tangkrogen, hvor aarhusianerne nyder kysten både sommer og vinter.

GODE TRANSPORTMULIGHEDER
Placeringen ved Banegårdspladsen sikrer desuden nem adgang til hele byen med offentlig transport. Herfra afgår bybusser, regionalbusser og tog til hele landet. Det vil samtidig være stop for den nye letbane, der kommer til at forbinde hele Aarhusområdet.
Brugere der har set denne bolig, har også set disse:
close
close

Opret din boligagent med en af nedenstående muligheder

Din boligagent er nu oprettet
Opret med Google
Eller indtast nedenstående :
Din boligagent er nu oprettet
  • Opret boligagent
close
Vil du have besked om nye boliger?
Oplever du fejl på sitet?