Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Lejligheder i Højby

7.150 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Odense S
74
3 værelser

Lejlighed, Brobæklunden, 5260 Odense S, etage: 1, tv.

Lyse, rummelige og indretningsvenlige boliger, der er beliggende i enten stueplan med have eller på 1.sal. med balkon/altan. 3, 4 og 5 værelses lejligheder fra 74 til 98 m2. Kan anvendes som delelejlighed. Omgivet af åbne marker, men alligevel tæt på indkøb. Dejlige udenomsarealer med bl.a. legeplads samt parkering.
I alle boligerne er der installeret fibernet. Fibernet giver mulighed for op til 100/100 Mbit internet, telefoni og HD TV.
Indkøb: Super Brugsen, Fakta og Aldi.
Skole: Højby skole (0.- 9. kl.). Endvidere findes Højby Friskole og Rudolf Steiner Skolen. Der er mulighed for skolebus ordning ved alle nævnte skoler. Området har 3 børnehaver/vuggestuer samt en legestue.
Biblioteket er beliggende på Højby Skole og der findes aktivt fritidshus med cafésamt idrætshal og rideskole. Bybusserne i Odense betjener området og der er tog til Odense og Svendborg.
Energimærke B

Lejemålet ligger i Højby på Fyn i et stille og roligt børnevenligt område.  De 40 boliger i Brobæklunden er opført som lejligheder. 
Dette 3 værelses lejemål er indrettet med entré, hvorfra der er adgang til et fint lyst badeværelse med plads til vaskemaskine samt til et værelse med indbyggede skabe. Det andet værelse er med adgang fra stuen. Indretningsvenlig stue i åben forbindelse med køkkenet. Der er gulvvarme i badeværelse. Altan eller terrasse medfølger. Der er redskabsskur til alle boliger.

  • Forudbetalt leje: 7.150
  • Depositum: 21.450
  • A/C-forbrug: Kontakt udlejer
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 21. marts 2019
  • Husdyr tilladt
  • Sagsnummer: 1421681
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: