Vi bruger cookies på Lejebolig for bl.a. at kunne give dig den bedste søgeoplevelse.
Du kan læse mere om vores cookie-regler her.

Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Hus/villa, Lagonis Minde, 5600 Faaborg, etage: 1. mf.
VELKOMMEN TIL VESTER MØLLE OG KASTANIEVEJ
- Nybyggeri og renovering
 
Boligerner
-Boliger i historisk bygning
Boligerne i Vester Mølle på Lagonis Minde er indrettet individuelt men under hensyntagen til den bevaringsværdige bygnings markante facader, og hovedopdeling. Indvendigt fremstår boligerne moderne, i høj kvalitet og med en loftshøjde på 2,7 meter i stue etagen og 2,3 meter på 1. sal. Lejlighederne er udført med træplankegulve og hvid-malede vægge og lofter. Boligerne er indrettet med spisekøkken i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er med skuffeskabe, glaskeramisk kogeplade og emhætte, indbygningsovn, køle-fryseskab og med mulighed for tilslutning af opvaskemaskine. Badeværelset er med gulvvarme, håndvask i skabselement og klinkegulve. Der er forberedt installationer til vaskemaskine og kondenstørretumbler. Der forefindes indbygningsskabe i enten værelser eller gang. Der er desuden et depotrum til hvert enkelt bolig.
Forbrug: Vand og varme opkræves via udlejer som et månedligt aconto beløb. El opkræves direkte af forsyningsselskabet.
 
Afdelingen
- Nyt og gammelt
Afdelingen består af Vester Mølle som er en etageejendom centralt beliggende i forhold til den gamle hyggelige midtby og havn. Bygningen er renoveret under stor hensyntagen til bevaringsværdien og nye tiltag er udført med fokus på energimæssige hensyn. Der er overdækkede opholdsarealer til fælles brug i gården. I umiddelbar nærhed er der adgang til offentlig transport samt flere skoler og institutioner. Rækkehusene på Kastanievej består af 2 rækker med 4 boliger. Bygningerne fremstår med et moderne, enkelt og grafisk facadeudtryk i mørkegrå let facadebeklædning og sorte vinduesrammer og døre. De er bygget under stor hensyntagen til miljø og energimæssige krav. Afdelingen er omgivet af indbydende grønne fællesarealer og med parkeringspladser tæt på. I umiddelbar nærhed er der adgang til offentlig transport samt flere skoler og institutioner. Desuden er der gode tilkørselsforhold til/fra større adgangsveje til Faaborg.
 
Nærområdet
I Faaborg finder du et godt handelsliv med en aktiv handelstandsforening og mange gode indkøbsmuligheder. Byen er placeret ud til det sydfynsk øhav med 40 minutters kørsel til Odense centrum. Der er busforbindelse til de  øvrige større byer bl.a. Svendborg og Assens.


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 114-18-12
Brugere der har set denne bolig, har også set disse:
close
close

Opret din boligagent med en af nedenstående muligheder

Din boligagent er nu oprettet
Opret med Google
Eller indtast nedenstående :
Din boligagent er nu oprettet
  • Opret boligagent
close
Vil du have besked om nye boliger?
Oplever du fejl på sitet?