Vi bruger cookies på Lejebolig for bl.a. at kunne give dig den bedste søgeoplevelse.
Du kan læse mere om vores cookie-regler her.
Kontakt udlejer
Køb PlusPakken fra 29 kr.
Lejlighed, Else Alfelts Vej, 2300 København S, etage: 3. th. Med kun 5 minutters gang til metrostationen tager det ca. 15 minutter at komme til Kongens Nytorv. Her kan du nyde alle de muligheder og aktiviteter København byder på. En rask lille cykeltur bringer dig til den nye Royal Arena, hvor du kan opleve sport, kultur og underholdning i international klasse. Eller til Shoppingcentret Fields med et stort udvalg af butikker og spisemuligheder. Kort sagt byder området på alt det moderne mennesker sætter pris på.
I lejlighederne er hver kvadratmeter optimeret for at skabe plads til hverdagen. Lejlighederne er med 2 - 4 rum, alle lyse med et centralt opholdsrum med åbent køkken, spiseplads og opholdsstue med store vinduer og udgang til enten altan eller terrasse.

Beboerne i alle boliger har adgang til to lækre store fælles tagterrasser på 6. sal i bygning 2 og på 7. sal i bygning 3. Her kan du opleve fællesskabet eller finde en hyggelig krog, hvor du kan nyde udsigten over Fælleden.

Materialevalget får alle boliger til at fremstå lyse og indbydende. Det understøttes af, at alle boliger er orienteret, så man får mest muligt lysindfald. De store vinduer lukker mængder af lys ind og skaber derved en varm atmosfære og et flot spil og på det lyse egetræs parketgulv. Flere steder sikrer vindueskarme, at du kan skabe din egen hyggestemning med stearinlys og nipsting.
Det simple, hvide køkken er fra Invita med hårde hvidevarer fra Siemens. På badeværelset er der lyse grå fliser på gulvet og hvide på væggene. Der er indsat vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens.

I de 8 rækkehuse finder du 133 - 148 veldisponerede kvadratmeter med plads til livet. Rækkehusene er alle i tre etager. Det giver mulighed for fællesskab såvel som stille fordybelse, idet forældre, børn og teenagere kan trække sig tilbage - fordele sig op igennem boligen - og så mødes igen i køkkenet eller dagligstuen, når man har lyst til det.
Den vestvendte og hævede træterrasse ligger helt ud til Kalvebod Fælled. Og fra den store Tagterrasse, hvor der er masser af plads til familiehygge hele sommeren, får du uhindret udsigt over fælleden så langt øjet rækker.

Ved henvendelse angiv venligst bolig nr. 151

Kontakt os for yderligere informationer.
Energimærke:
Delevenlig
Ved vand
Altan/terasse
Elevator
Brugere der har set denne bolig, har også set disse:
Oplever du fejl på sitet?