Vi bruger cookies på Lejebolig for bl.a. at kunne give dig den bedste søgeoplevelse.
Du kan læse mere om vores cookie-regler her.

Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Lejlighed, Svendborgvej, 5853 Ørbæk, etage: 1 th.
Boligerne på Svendborgvej, Ørbæk - Gode familieboliger i etagebyggeri
Dette flotte etagebyggeri på tre etager er oprindeligt bygget i 1920, men gennemrenoveret i forbindelse med byfornyelse i 1975. Byggeriet er omkranset af grønne arealer, som frit kan benyttes. Byggeriet indeholder en række gode familieboliger, hvoraf førstesalsboligerne har egen altan. Boligerne har rummelige og funktionelle køkkener af ældre dato. Det er udstyret med køle-fryseskab, komfur og emhætte, og det er muligt at have opvaskemaskine. Badeværelserne har en fin størrelse, hvor nogle har vindue. Til alle boligerne følger et praktisk kælderrum, hvor der er gode opbevaringsmuligheder, samt mulighed for at tilslutte en vaskemaskine.
Forbrug: Koldt vand er inkl. i huslejen, det varme vand afregnes direkte med forsyningsselskabet. Varme opkræves som et månedligt a conto beløb. El afregnes direkte med forsyningsselskabet.
Nærområdet, Ørbæk
- Landsbystemning og skøn natur i Ørbæk
Bo i den hyggelige fynske landsby Ørbæk, som ligger ca. 15 km sydvest for Nyborg. Her er kort til bus, fine indkøbsmuligheder og gode aktivitetstilbud med to haller, hvor forskellige sportstilbud er mulige både til børn og voksne. Her ligger både  børnepasningsmuligheder og en skole, hvor Ørbæk bibliotek også holder til. I Ørbæk er der en skøn natur. Bl.a. kan der gås ture langs stisystemerne ved Ørbæk Å eller lægge vejen forbi Ørbæk Lunderskov, som ligger blot 3 km fra boligerne.


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 74-1-103
Brugere der har set denne bolig, har også set disse:
close
close

Opret din boligagent med en af nedenstående muligheder

Din boligagent er nu oprettet
Opret med Google
Eller indtast nedenstående :
Din boligagent er nu oprettet
  • Opret boligagent
close
Vil du have besked om nye boliger?
Oplever du fejl på sitet?