4 værelses lejlighed på 90 m2

4.171 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Tønder
90
4 værelser
Kontakt udlejer
Køb PlusPakken fra 28 kr.
Køb PlusPakke fra 28 kr. og få adgang til alt
 • Adgang til alle boliger
 • Boligsøgerannonce
 • Besked først om nye boliger
 • Adgang til kundefordele

Lejlighed, Bernadottevej, 6270 Tønder, etage: TH.


VELKOMMEN TIL TØNDER - RØMØ BYHUSE
- Charmerende bylejligheder og rækkehuse centralt i Tønder - Hyggelige rækkehuse på den naturskønne vadehavsø - Rømø
 
Boligerne
- Etagebyggeri i skønne omgivelser
Bernadottevej, som er en del af Bernadotteparken, er et rødt murstensbyggeri i to blokke med henholdsvis to- og treetager. Der er dejlige grønne udearealer og en stor sjov legeplads. Derudover er der fællesvaskeri, aflåst cykelrum i kælderen og gode parkeringsforhold. Der er mulighed for at leje gæsterum og selskabslokale. Boligerne har fine og indbydende rum med lyse trægulve. Der er et ældre pænt og lyst flisebadeværelse med brus og toilet. Nogle køkkener er nyere med lyse køkkenelementer, mens andre køkkener er ældre og velholdte med lyse træskabe, komfur, emhætte og køle-fryseskab samt vinylgulv. I nogle køkkener er der plads til en hyggelig spiseskrog. Den store stue med lysgivende vinduer og flot fyrretræsplankegulv har udgang til en altan, hvor der er plads til at indrette cafébord og stole samt krukker.
Forbrug: Vand og varme afregnes månedligt aconto. El afregnes efer måler direkte med forsyningsselskabet.
Afdelingen - Hyggelig boligafdeling i landelige omgivelser
Tønder - Rømø Byhuses består af boliger på Rømø og i Tønder.
Centralt i Tønder med gåafstand til dagligvarebutikker, skoler, gågaden m.v. Vi tilbyder lyse ét-firerumsboliger lejligheder og rækkehuse til unge, ældre, enlige og familier i forskellige prisniveauer alt efter dit behov. Tønder er en aktiv handelsby med smuk, gammel arkitektur. Byen har mange indkøbsmuligheder, bibliotek, biograf, velfungerende skoler, børnepasningsordninger samt et aktivt forenings- og kulturliv. Der er gode bus- og togforbindelser samt motorvej. Du kan læse mere om Tønder på Kommunens hjemmeside.
Boligerne på Rømø, ligger på den sydøstelige del af Rømø i Havneby og består af 19 hyggelige rækkehuse. Boligerne er placeret i et roligt kvarter i landlige omgivelser.
 
Nærområdet
- Super central beliggenhed
Bernadottevej ligger centralt i Tønder med gåafstand til dagligvarebutikker, skoler, gågaden m.v. Du er kun ca. tre km fra den nærmeste skole, 500 m fra bus og dagligvarebutik samt ca. en km fra gågaden. Tønder er en aktiv handelsby med smuk, gammel arkitektur. Byen har mange indkøbsmuligheder, bibliotek, biograf, velfungerende skoler, børnepasningsordninger samt et aktivt forenings- og kulturliv. Der er gode bus- og togforbindelser samt motorvej. Du kan læse mere om Tønder på kommunens hjemmeside.


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 13-52-3065

 • Indskud 18.684
 • Depositum: 0
 • A/C-forbrug: 992
 • Ledig: 15. september 2019
 • Indrykket: 12. juni 2019
 • Husdyr tilladt
 • Sagsnummer: 1413263 (Lejemålsnummer: 13-52-3065)
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: