Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

2 værelses lejlighed på 48 m2

3.929 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Varde
48
2 værelser

Lejlighed, Nørregade, 6800 Varde.


Boligerne på Nørregade - ldeelle studieboliger
Boligerne har tekøkkener, som er opført i lyse træsorter og tilsvarende bordplader i lyse nuancer. De åbne tekøkkener er indrettet med separate kogeplader, mekanisk udsugning og køleskabe med frostboks samt tre underskabe. Badeværelsernes indretning er unik, da der på Nørregade er brugt stærke farver, i form af rødt linoleumsgulv og lyse vægge. På badeværelserne er der både plads til et toiletskab og der er gjort plads til et bruseområde uden kant. Derudover er der vindue på badeværelserne, så der er gode muligheder for udluftning. Stuerne er alle lyse og rummelige, og det smukke lysindfald kan nydes gennem stuevinduet.
Forbrug: Vand er inkluderet i huslejen. Varme opkræves som et månedligt aconto beløb. El afregnes direkte med forsyningsselskabet.
Nærområdet - Alting lige i nærheden
Til beboernes fordel ligger disse boliger tæt på alt hvad hjertet begærer. Både bus og tog ligger i gåafstand fra boligerne, så det er nemt at komme til og fra sit studie, også selvom man studerer i eksempelvis Esbjerg. Der er også masser af indkøbsmuligheder i gåafstand, og er man til sportsaktiviteter, så ligger der et idræstcenter blot 1,5 km. fra boligerne. Af sociale arrangementer, så er der også noget for enhver smag. Om man er til biografer, museer eller restaurantbesøg, så finder man det hele inden for en radius af 1 km., og i weekenderne kan man besøge Smedeværkstedet, som er Vardes musik -og kulturhus, hvor der bliver afholdt masser af koncert og andre festlige arrangementer. Trænger man til lidt frisk luft eller en udendørs løbetur, så kan man altid løbe en tur hen i Byparken eller sætte sig ved Varde Å og nyde den smukke natur.
Særlige kriterier
Ungdomsboligerne udlejes kun til unge under uddannelse.
 
Renovering
Medio/ultimo 2018 påbegyndes et stort renoverings projekt i denne afdeling. Der skal bl.a. kigges på vinduer, tag, køkken og bad. Ligeledes skal nogle 1 -værelses ungdomsboliger sammenlægges til 2-værelses. Der kommer mere information når tiden nærmer sig (gælder ikke boliger i Rådhusstrædet).


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 90-14-15

  • Ungdomsbolig
  • Indskud Kontakt udlejer
  • Depositum: 7.227
  • A/C-forbrug: 244
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 14. juni 2019
  • Husdyr ikke tilladt
  • Sagsnummer: 1410424 (Lejemålsnummer: 90-14-15)
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: