Vi bruger cookies på Lejebolig for bl.a. at kunne give dig den bedste søgeoplevelse.
Du kan læse mere om vores cookie-regler her.
Kontakt udlejer
Køb PlusPakken
Lejlighed, Jørgen Fibigersgade, 9850 Hirtshals, etage: 2., TH.
Boligerne på Jørgen Fibigersgade 3-17 Fire blokke i tre etager med direkte panoramaudsigt over havneområdet og Skagerrak fra boligens værelser. De fleste køkkener er fra ca. 2004, og disse ligger i åben forbindelse med stuen, som har udgang til en dejlig altan, som kan lukkes helt af for vinden. Der er trægulve i boligen, og en del af værelserne har faste skabe.
Boligerne på Jørgen Fibigersgade 1 og 19 To blokke i tre etager, hvoraf stueetagen rummer butikker. Blokkene er forbundet af ”Passagen” med adresse på Jørgen Fibigersgade 1,1.,-13-14, 1,2.,-10-11 og 1,3.,-1-2. Passagen er i fire kørestolsvenlige etager med boliger på de tre øverste. Også her kan man nyde udsigten over vandet.
Nærområdet
Der er skoler og idrætsfaciliteter i gåafstand fra boligerne og med en beliggenhed 100 meter til fiskeri- og færgehavnen, er der altid liv at iagttage. En strandtur er ikke kun noget, der hører ferierne til. 500 meter, så står du på "Husmoderstranden"; en børnevenlig sandstrand uden biler. Hirtshals byder på en lang række af dagligvare- og specialforretninger umiddelbart ved siden af boligerne. Der er indkøbsmuligheder i bebyggelsen.


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 12-26-9034
Brugere der har set denne bolig, har også set disse:
close
close

Opret din boligagent med en af nedenstående muligheder

Din boligagent er nu oprettet
Opret med Google
Eller indtast nedenstående :
Din boligagent er nu oprettet
  • Opret boligagent
close
Vil du have besked om nye boliger?
Oplever du fejl på sitet?