Vi bruger cookies på Lejebolig for bl.a. at kunne give dig den bedste søgeoplevelse.
Du kan læse mere om vores cookie-regler her.
Kontakt udlejer
Køb PlusPakken fra 29 kr.
Lejlighed, Golf Alle, 6000 Kolding, etage: 6. sal. Disse fantastiske etagevillaer/lejligheder har en helt unik beliggenhed med en storslået udsigt - Ja 360 graders view.
Alle boligerne i Villa Strata er disponeret med tanke på kvalitetsbevidste mennesker, der vil forkæle sig selv med en pragtfuld bolig i lækre materialer, masser af lys som giver livskraft og en bragende udsigt.
Når man kommer hjem parkerer man sin bil i ly, og går gennem den flotte indgang og tager elevatoren direkte op i sin egen lejlighed. Her træder man ind i et utroligt atmosfærefyldt rum, som indeholder både køkken, spisestue samt opholdsstue. Stuen har store skydedøre ud til svalegangen, som går hele vejen rundt om "villaen" og den hyggelige syd/østvendte terrasse, hvor du kan side og nyde den exceptionelle udsigt og samtidig er der farvet glas rundt om
terrassen som formindsker indkig.
Derudover skal fremhæves stort soveværelse, hvor du om morgenen kan gå direkte ud på den østvendte terrasse og nyde solopgangen over det flotte landskab. Her er endvidere indbygget klædeskab samt direkte adgang til stort luksuriøst badeværelse med væghængt toilet, stor flot bruseniche og lækkert skabs arrangement.
Endvidere er ekstra badeværelse opført i samme flotte stil som det andet, sydvendt kontor/ekstra værelse med samme utrolige udsigt samt godt bryggers med både vaskemaskine og tørretumbler.
Mange store vinduer giver masser af lys og en fantastisk udsigt til alle verdenshjørnerne og lige nedenfor har man en af Danmarks flotteste golfbaner. Jo højere op man er beliggende, jo mere smuk udsigt får man af Kolding by.
Her er masser af natur med Marienlund skoven tæt på, som sikret en skøn oplevelse samt Troldhedebanen som føre ned mod centrum af Kolding.
Derudover er man så velplaceret med kun få minutter til motorvejsnettet, hvorfra man kan nå det meste af Danmark indenfor blot 2 timer.
Til hver bolig hører egen svalegang/terrasse på ca. 60m2 med - endvidere vogn ly, godt flisebelagt disponibelt rum samt fælles cykelskur.
Ligger i naturskønt område
Ved skov
Altan/terasse
Garage/Carport
Elevator
Brugere der har set denne bolig, har også set disse:
Oplever du fejl på sitet?