Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

5 værelses lejlighed på 129 m2

7.694 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Egtved
129
5 værelser

Lejlighed, Egelandvej, 6040 Egtved.


Boligen på Egelandvej - Villa med carport, skur og bryggers I udkanten af Øster Starup ligger der en fin etplansvilla, som blev opført i år 1968. Til villaen er der både carport, skur, bryggers og indbyggede skabe, så der er masser af opbevaringsplads. Det lukkede køkken er opført med hvide skabslåger og der er plads til at have et spisebord stående. Derudover hører der både et køle-fryseskab, komfur og emhætte til køkkenet, og det er muligt at medbringe egen opvaskemaskine. Villaen rummer både et dejligt badeværelse samt et gæstetoilet, som begge er opført i lyse nuancer. Ude på toilettet er der anvendt en lys farve på væggene og der er et vindue til udluftning. På badeværelset er der også et vindue, grå fliser på gulvet og hvide fliser inde i brusenichen, og der er plads til toiletsager i skabet under håndvasken. I boligen er det tilladt at holde husdyr, enten én hund eller én kat.
Forbrug: Vand opkræves som et månedligt aconto beløb, varme afregnes direkte med forsyningsselskabet og el afregnes direkte med forsyningsselskabet.
Nærområdet - Hyggelig lille by Øster Starup er en lille by, som ligger omkring 9 km. fra Egtved. Der er både gode busforbindelser og indkøbsmuligheder i nærheden af boligerne. Byen rummer små hyggelige butikker og restauranter, som alle emmer af hygge. Byen er ydermere omgivet af smukke naturområder, eksempelvis Nørreskoven og Ammitsbøl skov.


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 88-51-308

  • Indskud 29.412
  • Depositum: 0
  • A/C-forbrug: 250
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 12. december 2018
  • Husdyr tilladt
  • Sagsnummer: 1400322 (Lejemålsnummer: 88-51-308)
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: