1 værelses lejlighed på 22 m2

2.665 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Haderslev
22
1 værelser
Kontakt udlejer
Køb PlusPakken fra 28 kr.
Køb PlusPakke fra 28 kr. og få adgang til alt
 • Adgang til alle boliger
 • Boligsøgerannonce
 • Besked først om nye boliger
 • Adgang til kundefordele

Lejlighed, Grøftholtvænget, 6100 Haderslev.


VELKOMMEN TIL HØJGÅRDKOLLEGIET
- Moderne ungdomsboliger i Haderslevs smukke natur
 
Boligerne
- Miljøvenligt og hyggeligt kollegie
I Haderslevs nordlige bydel med skøn udsigt til skov og åbne marker ligger dette hyggelige og moderne ungdomsbyggeri. Højgårdkollegiet er opført i 2001 og 2005 og består af syv blokke med i alt 57 ungdomsboliger. Bebyggelsen er en kombination af hyggelige tætbeliggende etplanshuse og en toplansbygning med fine lyse facader som giver et moderne indtryk. Der er skønne, grønne fælles udearealer med dejlige frugttræer, små hække med smukke blomster i mange farver samt hyggelige bordebænkesæt, hvor du kan sidde og nyde en fredelig stund med lærebøgerne.
 
Udover de grønne fælles arealer er der et landbrug ved siden af Højgårdkollegiet, hvor landmanden gerne udlejer et grønt areal til dig, der har hest. Derudover ligger den skønne skov med gode vandre- og cykelstier kun et stenkast fra kollegiet. I Højgårdkollegiet lægger vi vægt på vedvarende energi og genbrug. Vi opfordrer samtidig vore beboere til at tænke miljøvenligt. Vi har installeret solceller på tagene, og opstillet genbrugsstationer til sortering af pap, glas m.v. Højgårdkollegiet har et stort fælleshus tilknyttet, som indeholder et festlokale med plads til ca. 30 personer, toiletter, køkken, bordfodboldspil samt fællesvaskerum. Beboerforeningen arrangerer af og til fester, men du er også velkommen til at leje fælleshuset til din egen fest. Leje af fælleshuset er gratis, og bookes via vaskekortet. Der er overdækkede cykelskure samt gratis bil- og motorcykelparkering i gåafstand fra din bolig.
 
Afdelingen
- Lyse og indbydende med skøn udsigt
Højgårdkollegiets boliger er lyse og moderne med enten et- eller to rum med alt det nødvendige udstyr. Badeværelserne fremstår med lyse klinkegulve med gulvvarme, lyse flisevægge, bruseniche/bad og toilet. HTH køkkenerne er lyse med god skabs- og køkkenbordsplads. Alle køkkener er udstyret med køleskab med fryseboks, kombiovne eller separat ovn og kogeplader, samt emhætte eller udsugning. Soveværelserne er lyst indrettet, og med enten faste eller flytbare skabe. I torumsboligerne er der mulighed for at indrette det ekstra værelse til f.eks. stue, studierum, eller benytte det som soveværelse, hvis lejligheden deles med en anden studerende. Du har en skøn udsigt over de nærliggende marker eller grønne fællesarealer. Uden for din bolig, er der anlagt fliser, hvor du kan skabe en lille fredfyldt oase med et cafébord og stole samt krukker med krydderurter og blomster.
Forbrug: Vand er inkluderet i huslejen. Varme og el opkræves via udlejer som et månedligt a conto beløb.
 
Nærområdet
- Smuk natur og fredelige omgivelser
Højgårdkollegiet ligger i fantastiske og fredelige naturomgivelser, kun 2,5 km nord for Haderslevs charmerende bymidte og havneområde. Du kommer hurtigt og sikkert frem med cykel til både centrum med shopping, skoler og idrætscenter via det velorganiserede stisystem. Du har også mulighed for at tage bussen, kun få hundrede meter fra Højgårdkollegiet. Teknisk skole ligger 600 meter fra kollegiet, University College Syddanmark 2 km og Handelsskolen 3 km væk. Hvis du er aktivt sportsudøvende ligger idrætscentret kun 1,5 km fra Højgårdkollegiet. I idrætscentret kan du dyrke fodbold, håndbold, ridning, BMX cykling, svømning m.m. Udover de hyggelige caféer i Haderslev centrum, er der gode shoppingmuligheder i de mange specialforretninger. Hvis du er til et aktivt natteliv, er der flere diskoteker og barer i centrum. Dagen derpå, kan du nyde en gå- eller cykeltur i den nærliggende skov, eller en vandretur ved smukke Haderslev fjord, få kilometer fra Højgårdkollegiet.


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 16-63-26

 • Ungdomsbolig
 • Indskud 6.710
 • Depositum: 0
 • A/C-forbrug: 426
 • Ledig: Straks
 • Indrykket: 11. juni 2019
 • Husdyr tilladt
 • Sagsnummer: 1398372 (Lejemålsnummer: 16-63-26)
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: