Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Mosevænget/Pedersborg Vænge, Sorø

8.200 kr/md
Ubegrænset
Hus/villa
Sorø
87
4 værelser

Hus/villa, Pedersborgvænge, 4180 Sorø.

Bolig til leje i bebyggelse med 82 flotte rækkehuse.  
4 vær. rækkehus på 103/107 kvm. - 2 plan. Stueplan: Entre og gæstetoilet med gulvvarme, separat køkken medgod skabsplads samt indretningsvenlig stue. Fra den lyse stue er derdirekte adgang til haven med flisebelagt terrasse. Under trappen tilførste sal er pladsen udnyttet til aflukket opbevaringsrum.1. sal: Fordelingsgang, rummeligt flot badeværelse med gulvvarme ogplads til vaskesøjle, 2 værelser med indbygget skab og soveværelsemed indbygget dobbelt skab. 
4. vær. Rækkehus på 87 kvm. - 1½ plan. Stueplan: Entre samt badeværelse med gulvvarme, lys stue I åben forbindelsemed køkkenet. Fra Entreen er der adgang til 1. sal med: Fordelingsgang med adgang til to værelser samt godt soveværelsemed mindre toilet. 
5 vær. Rækkehus på 120/121 kvm. - 1½ plan. Stueplan: Entre, godt værelse samt toilet med gulvvarme, lys stue Iåben forbindelse med køkkenet. Fra Entreen er der adgang til 1. sal med: Fordelingsgang med adgang til to gode værelser, soveværelsesamt badeværelse.  
I alle boligerne medfølger komfur og emhætte.Endvidere er der forberedt til installation af opvaskemaskine, køleskab, vaskemaskine og tørretumbler (kondens).Hver bolig har eget rummeligt redskabsskur. Desuden fælles parkeringsplads. 
Boligerne blomstrer op i dejlige grønne opgivelser med god plads tilalle - børn og barnlige sjæle kan udfolde sig på spændende nyopført legeplads placeret midt imellem boligerne, mens der er opsat borde og bænke omgivet af planter til den hyggelige og sociale stund. Sorø er omgivet af det smukkeste sceneri i hele landet. Indenfor kommunens grænser ligger 6 søer, som tilbyder forfriskende oplevelser for naturelskere og folk der ønsker gode muligheder for fysisk udfoldelse.
Energimærke B
 

Lejemålet ligger i Pedersborg Vænge, Sorø.
Boligen indeholder entre samt badeværelse med gulvvarme. Lys stue i åben forbindelse med køkken. Fra entre er der adgang til 1. sal. 1. sal indeholder fordelingsgang med adgang til 2 værelser med indbygget skabe og soveværelse med indbygget dobbeltskab. Der er også mindre toilet.

  • Forudbetalt leje: 8.200
  • Depositum: 24.600
  • A/C-forbrug: Kontakt udlejer
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 16. januar 2019
  • Husdyr tilladt
  • Sagsnummer: 1395651
Vil du have besked om nye boliger?