1 værelses lejlighed på 49 m2

3.390 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Ungdomsbolig
Haderslev
49
1 værelser

Lejlighed, Moltrupvej, 6100 Haderslev, etage: st. - 19.


VELKOMMEN TIL ERIK GRØN KOLLEGIET - Moderne ungdomsboliger centralt i Haderslev
 
Boligerne
- Hyggelige boliger til en attraktiv husleje
De i alt 90 ungdomsboliger med ét eller to rum, fremstår lyse og indbydende. Køkkenet er enten placeret separat eller i entréen, som har rummelige faste garderobeskabe. Det lyse køkken er udstyret med køleskab, emhætte, komfur eller separat ovn og kogeplader. Stuen/soveværelset er dejligt lyst med bøgeparketgulv. Badeværelset har pænt gråt klinkegulve, hvide glasvævsvægge eller hvide flisevægge, brusebad og toilet. Uden for din bolig kan du skabe din egen lille oase med et cafébord og stole samt krukker.
Forbrug: Vand og varme opkræves via udlejer som et månedligt a conto beløb. El afregnes direkte med forsyningsselskabet.
 
Afdelingen
- Et moderne kollegie Erik Grøn Kollegiet ligger i den nordvestlige del af Haderslev, i gåafstand fra bymidten. Kollegiet blev renoveret i 2005 og fik efterisolerede bygninger samt nye vinduer. Mellem bygningerne er der gangpartier i glas med et flot lysindfald. Vi har hyggelige grønne fællesområder med bordebænkesæt, hvor du kan sidde uforstyrret med lærebøgerne eller slappe af med vennerne. Derudover er der gode parkeringsforhold, fællesvaskeri og mulighed for at leje et kælderrum.
 
Nærområdet
- Super central beliggenhed 
Du har alt inden for gå- eller cykelafstand; University College Syddanmark, dagligvare- og specialbutikker, idrætscenter, banker, caféer og meget mere. Der er busstoppested 150 m fra kollegiet, og du er kun ca. 1 km fra gågaden.


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 16-29-1022

  • Ungdomsbolig
  • Indskud 9.628
  • Depositum: 0
  • A/C-forbrug: 287
  • Ledig: 15. februar 2019
  • Indrykket: 5. december 2018
  • Husdyr tilladt
  • Sagsnummer: 1390754 (Lejemålsnummer: 16-29-1022)
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: