Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

3 værelses hus/villa på 88 m2

4.723 kr/md
Ubegrænset
Hus/villa
Haderslev
88
3 værelser

Hus/villa, Skovvænget, 6100 Haderslev, etage: TV.


VELKOMMEN TIL SKOVVÆNGET/BROMBÆRVEJ
- Bo med familien i Haderslevs bedste bydel Sydbyen
 
Boligerne
- Unikke og lyse boliger
Skovbærvej tilbyder lyse og indbydende et- til femrumsboliger i flere prisniveauer alt efter dit behov. Boligerne er meget varierede i både indretning og planløsning, hvilket gør hver bolig unik. Nogle boliger har lyse bøgeparketgulve, hvor andre har vinylgulve. Omtrent 74 boliger har nyrenoverede badeværelser i udsøgt stil og design, hvor der er tænkt på alle detaljer. Lige fra gulvvarmen under det elegante lyse klinkegulv og det flotte brusehjørne med glasvæg til de moderne armaturer, toilet og håndvask. De øvrige badeværelser har enten fint hvidt flisegulv eller ældre charmerende mosaikgulv i grå toner. Derudover er de udstyret med enten bruseniche eller badekar.
Køkkenerne i boligerne er lyse og rummelige med god skabs- og køkkenbordsplads samt plads til en hyggelig spisekrog. Alle køkkener er udstyret med gedigne hvidevarer såsom køle/fryseskab og komfur. De fleste er desuden udstyret med emhætte. Soveværelserne er pæne og lyse med udsigt over de grønne arealer eller skoven. I stuen er der plads til at indrette opholdsstue og/eller skabe en hyggelig spisekrog. Fra stuen oplever du glæden ved de lysgivende vinduer og udgangen til den lille hyggelige lukkede altan, som skaber den ideelle platform for udeliv og afslapning. Her kan du indrette din egen oase med grønne planter, et cafébord og stole, mens du nyder udsigten over den nærliggende smukke skov eller de skønne grønne udearealer. Nogle af boligerne har et depotrum inde i lejligheden. 
Forbrug: Vand og varme opkræves via udlejer som et månedligt a conto beløb. El afregnes direkte med forsyningsselskabet.
 
Afdelingen
- Masser af aktiviteter for hele familien
I det sydlige Haderslev i smukke grønne omgivelser med skoven som nabo, ligger Skovvænget/Brombærvej, et hyggeligt gult murstens treetagesbyggeri fra 1968 bestående af 22 bygninger med i alt 342 boliger til både unge, ældre, enlige og familier. I Sydbyen finder du alt i gåafstand; lige fra den store smukke skov til skole og fritidsklub for de større børn, daginstitutioner samt indkøbscenter. Bussen går lige uden for døren, hvorfra du kan komme videre til bymidten, skoler m.v.
Vi har store skønne, grønne fælles udearealer med mange fantastiske faciliteter for hele familien. Til de mindste er der flere små legepladser med sandkasser, og til de lidt større børn er der flere ny anlagte legepladser med sjove klatrestativer og seje svævebaner. Derudover har børnene mulighed for at få brændt noget energi af på vores tennis- og streetbasketbaner. På udearealerne er der opstillet masser af hyggelige bordebænkesæt og seks faststøbte grillsteder til fri afbenyttelse. Desuden er der fire udendørs pavilloner, hvor du kan sidde og nyde maden med hele familien i al slags vejr.
Af andre gode faciliteter i Skovvænget/Brombærvej kan nævnes, at der er gratis bil- og motorcykelparkering med mulighed for at betale et månedligt beløb på 50 kr. for en fast parkeringsplads. Som en ekstra service for vore beboere, har vi en parkeringsvagt ansat, som tilser parkeringsområdet. Alle bygninger har tilknyttet fællesvaskeri indrettet med bord, tørretumblere og vaskemaskiner.
Vi tilbyder rigtigt mange spændende aktiviteter. Hvert år, afholder vi fastelavns-, sommer- og juletræsfest for alle vores beboere. Til hverdag kan du deltage i dartspil, billardspil, en kaffeklub der serverer kage og boller, Røde Kors børneklubben og meget mere.
 
Renovering
Skovvænget/ Brombærvej afdeling 1625 vil i de kommende år 2018 – 2022 være omfattet af en gennemgribende renovering. Efter renoveringen er afsluttet vil afdelingen fremstå med nye rækkehuse, tilgængelige og renoverede boliger.
 
Rækkehuse.
Renoveringen betyder b.la., at der bliver færre etageboliger men til gengæld bygges 35 ny rækkehuse, der placeres langs Brombærvej. Rækkehusene vil være 3- og 4 værelses boliger, rummelige og lyse, med egen indgang, have og direkte adgang til det fri.
 
Tilgængelige boliger
Der etableres 66 tilgængeligelboliger, hvor man som selvhjulpen kørestoles bruger kan komme fra parkeringspladsen, - ind i bygningen, - op i lejligheden med elevator, -  rundt i lejligheden - og ud på altanen. Boligerne er derudover helt ”almindelige” boliger, der appellerer til børnefamilier, ældre, såvel som handicappede. Alle boligerne vil fremstå nyindrettede, hvor der etableres køkken/alrum mod altanfacaden. De tilgængelige lejligheder er 2-, 3- og 4 værelses boliger.
 
Renoverede boliger
144 lejligheder vil blive renoveret men have samme indretning som i dag. Dog inddrages den nuværende altan i boligarealet og der opsættes nye altaner med adgang fra stuen. De renoverede boliger får nyt køkken og bad. Renoverede lejligheder er 2-, 3-, 4- og 5-værelses boliger
 
Udearealer.
De eksisterende udearealer omlægges og etableres flere forskellige gårdmiljøer, der indeholder aktivitetsområde, cykel og boldbaner, Crossfit, Krolfhaven, Blomsterhaver, Frugtlunde, Vilde blomster og græsser, sanserum, trægrupper, pavillon, mindre grill områder og familie grill mv.
Nærområdet
- Fantastisk natur og gåafstand til indkøb og skole
Skovbærvej ligger i skøn natur i den sydlige del af Haderslev – Sydbyen – tæt på den frodige skov, og kun fire kilometer fra den smukke fjord, den aktive havn og de hyggelige gamle kvarterer i bymidten. Der er mange cykelstier i området, og bussen mod centrum går lige uden for døren hver halve time. Inden for kort afstend ligger også skole og fritidsklub for de større børn, daginstitutioner samt indkøbscenter. Haderslev er en charmerende gammel købstad, som bærer præg af sin lange historie. Udover de hyggelige caféer og gode shoppingmuligheder i Haderslev, byder byen på mange spændende kultur- og fritidsaktiviteter samt oplevelser for alle aldersgrupper – herunder cykelrace for børnene, karnevalsoptog, veterantog til Vojens, Geo-caching, pirat- og kanosejlads. Derudover er der bibliotek, museer, golf, idrætscenter, svømmehal, velfungerende skoler herunder University College Syddanmark, efterskoler samt børnepasningsordninger.
 
Fleksibel udlejning
Udlejning af familieboliger sker efter følgende fleksible kriterier (gælder ikke ungdomsboliger)
Arbejdsmarkedstilknytning i Haderslev kommune, bosiddende udenfor kommunen (fast arbejde, mindst 25 timer ugentligt). Arbejdsmarkedstilknytning skal dokumenteres ved kop af ansættelseskontrakt samt bopælsattest.


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 16-25-5036

  • Indskud 17.600
  • Depositum: 0
  • A/C-forbrug: 944
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 24. oktober 2017
  • Husdyr tilladt
  • Sagsnummer: 1361605 (Lejemålsnummer: 16-25-5036)
Vil du have besked om nye boliger?