Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

2 værelses hus/villa på 64 m2

5.087 kr/md
Ubegrænset
Hus/villa
Nykøbing F
64
2 værelser

Hus/villa, Vestensborg Alle, 4800 Nykøbing F.


VELKOMMEN TIL VESTERVANG
- Velfungerende afdeling nær centrum af Nykøing F
 
Boligerne
- Dejlige boliger, som læner sig op ad nye køkkener og badeværelser
Rækkehuse i ét og to plan blev opført i 1986. Der er en løbende proces med udskiftning af køkkener og renovering af badeværelser i gang, og der er isat nye Velux-vinduer i en del af boligerne. Familieboligerne faste skabe i soveværelset, bøgeparketgulve overalt og et velindrettet køkken med god skabsplads, som ligger i åben forbindelse med stuen. Der medfølger komfur og emhætte, og der kan ansøges om tilladelse til at opsætte opvaskemaskine. Omkostninger til installation påhviler lejer. De oprindelige brusebadeværelser er med mørke klinker på gulvet, håndvask og toilet. Der vil ske en løbende renovering af badeværelserne i årene 2015-2022. Der er installation til vaskemaskine og kondenstørretumbler. Alle boliger beliggende i stueetagen har egen have, som lejer selv vedligeholder. Der hører desuden et skur med til alle lejemål.
Forbrug familieboliger: Vand og varme opkræves via udlejer som et månedligt a conto beløb. El opkræves direkte af forsyningsselskabet.
Forbrug ungdomsboliger: Vand og el er inkl. i huslejen. Varme opkræves via udlejer som et månedligt a conto beløb.
 
Afdelingen
- Velfungerende afdeling tæt på by og natur
Vestervang er beliggende på Nørrebro i den nordlige del af Nykøbing F, tæt på centrum og samtidig ud til grønne områder. Afdelingen råder over et fælleslokale på Vestenborg Allé med plads til ca. 20 personer, som kan lejes til private arrangementer. Afdelingen har en aktiv bestyrelse og er socialt velfungerende.  De skønne grønne fællesarealer rummer to legepladser tilpasset forskellige aldersniveauer, bordbænkesæt, grillsted og terrasser. Der findes 12 carporte, som kan lejes efter venteliste.
Nærområdet - By, skov og vand, alt er inden for rækkevidde Alle boliger ligger yderst centralt i forhold til centrum af Nykøbing F samt den skønne natur omkring. Der er blot 50 m til nærmeste busstop og 1 km til banegården, som forbinder Nykøbing med både København (timeforbindelse), Tyskland og dermed hele Europa. Blot 100 m fra Vestenborg Allé opføres en spritny skole (0.-10. klasse), og der er både daginstitutioner, spots- og svømmehal i gåafstand. Nykøbing F fremstår som "hovedstaden" på Lolland/Falster, og byder på en bred vifte af dagligvare- og specialbutikker, biograf og revy. Naturen omkring Guldborgsund er malerisk. Det er ikke for ingenting, at lystsejlere betragter turen fra Gedser til Guldborg som én af Danmarks smukkeste. Vandet er ikke blot sejlernes Mekka; 10 km, så kan du hoppe i bølgen blå ved Marielyst Strand - én af Danmarks bedste. Og er du til skovens dybe stille ro, er mulighederne mange; Sønder Kohave, Ravnstrup Skov eller statsskoven Hamborg Skov. Alt er muligt i og omkring Nykøbing F.


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 9-29-1085

  • Indskud 10.550
  • Depositum: 0
  • A/C-forbrug: 806
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 27. december 2018
  • Husdyr tilladt
  • Sagsnummer: 1359828 (Lejemålsnummer: 9-29-1085)
Vil du have besked om nye boliger?