Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

3 værelses hus/villa på 79 m2

6.630 kr/md
Ubegrænset
Hus/villa
Ferritslev Fyn
79
3 værelser

Hus/villa, Lykkebovej, 5863 Ferritslev Fyn.


Boligerne på Lykkebovej - Tidsvarende rækkehuse mes stor privat have
I byen Rolfsted tilbydes der etplansrækkehuse. Boligerne er opført i to etaper. Nr. 2-24 er bygget i 1990, og nr. 26-48 er bygget fra 2002. Boligerne har forskellig planløsning, således er der kun et praktisk bryggers med plads til vaskemaskine i nr. 2-24. Dog har nogle af etape ét boligerne også bryggers (nr.  30, 32, 42 og 44). I nr. 2-24 er der et separat køkken med mulighed for spiseplads, og i nr. 26-48 ligger de tidsvarende køkkenerne i åben forbindelse med stuen. Alle køkkenerne er udstyret med køle-fryseskab, glaskeramisk komfur med varmluft samt emhætte. Badeværelserne har en god størrelse og i nr. 26-48 er det tidsvarende badeværelser. Boligerne er udsmykket med flotte parketgulve og gode værelser. Fra stuen er der udgang til en hyggelig terrasse og en pæn størrelse have, som der er mulighed for at indrette, som man vil med fx urtehave eller legeredskaber til børnene. Haven er omkranset af en flot ligusterhæk som skaber rammerne for stilhed og privatliv. Derudover er der også en lille forhave.
Forbrug: Vand opkræves som et månedligt a conto beløb. Varme afregnes direkte med forsyningsselskabet. El afregnes direkte med forsyningsselskabet.
Nærområdet, Rolfsted
- Familievenlig by med flotte naturområder
Rolsted er en hyggelig, familievenlig by beliggende to kilometer nordvest for Ferritslev og 15 kilometer sydøst for Odense. Her er små tre km til gode indkøbsmuligheder og tæt på boligen kører der bus til de nærliggende byer. I gåafstand fra boligen ligger både skole og børnepasningsordninger. Rolfhallen ligger ud til Ørbækvej, og danner rammen om fritidslivet for motion og kultur. Ikke langt fra boligerne ligger skønne naturområder bl.a. med badesøer og søer med mulighed for at sejle.


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 76-1-407

  • Indskud 18.091
  • Depositum: 0
  • A/C-forbrug: 281
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 19. februar 2018
  • Husdyr tilladt
  • Sagsnummer: 1358927 (Lejemålsnummer: 76-1-407)
Vil du have besked om nye boliger?