Vi bruger cookies på Lejebolig for bl.a. at kunne give dig den bedste søgeoplevelse.
Du kan læse mere om vores cookie-regler her.

Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Hus/villa, Aulkærvænget, 5260 Odense S. I et stille og roligt lukket vænge i Højby, ligger disse dejlige 1-plans boliger. Perfekt indretning, egen have med terrasse samt parkering. Komfur, emhætte, køleskab, opvasker samt vaskemaskine medfølger. Tæt på indkøb, bus og tog.
I alle boligerne er der installeret fibernet. Fibernet giver mulighed for op til 100/100 Mbit internet, telefoni og HD TV.
Der medfølger en 1/1 Mbit/s internetforbindelse uden beregning. Øvrige produkter eller tilkøb købes med fordelagtige rabatter, direkte ved indholdsudbyder EnergiFyn/Waoo.
 
Indkøb: Fakta, SuperBrugsen og Aldi.
Skole: Højby skole (BH - 9. kl.). Endvidere findes Højby Friskole og Rudolf Steiner Skolen.Området har 3 børnehaver/vuggestuer samt en legestue.
Biblioteket er beliggende på Højby Skole og der findes aktivt fritidshus med cafésamt idrætshal og rideskole. - Bybusserne i Odense betjener området og der er tog til Odense og Svendborg.
Energimærke B

Lejemålet ligger i Højby på Fyn i et stille og roligt lukket vænge. De 15 boliger i Aulkærhaven er opført som 1-plans fritliggende parcelhuse.
Dette 3 værelses lejemål er indrettet med 2 indgange. Den ene indgang fører til et bryggers med ekstra vask samt plads til hårde hvidevarer. Den anden til skøn lys entré. Stor opholdsstue i åbent forbindelse med køkkenet samt 2 gode værelser begge med indbyggede skabe. Dejligt rummeligt badeværelse med skabe. Der er gulvvarme i bryggers, entré samt badeværelse. Til alle boligerne medfølger der egen have med terrasse samt et redskabsskur.
 
 
Brugere der har set denne bolig, har også set disse:
close
close

Opret din boligagent med en af nedenstående muligheder

Din boligagent er nu oprettet
Opret med Google
Eller indtast nedenstående :
Din boligagent er nu oprettet
  • Opret boligagent
close
Vil du have besked om nye boliger?
Oplever du fejl på sitet?