Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Fritliggende parcelhuse i 1 plan i det sydlige Odense

9.700 kr/md
Ubegrænset
Hus/villa
Odense S
102
3 værelser

Hus/villa, Aulkærvænget, 5260 Odense S.

I et stille og roligt lukket vænge i Højby, ligger disse dejlige 1-plans boliger. Perfekt indretning, egen have med terrasse samt parkering. Komfur, emhætte, køleskab, opvasker samt vaskemaskine medfølger. Tæt på indkøb, bus og tog.
I alle boligerne er der installeret fibernet. Fibernet giver mulighed for op til 100/100 Mbit internet, telefoni og HD TV.
Indkøb: Fakta, SuperBrugsen og Aldi.
Skole: Højby skole (BH - 9. kl.). Endvidere findes Højby Friskole og Rudolf Steiner Skolen.Området har 3 børnehaver/vuggestuer samt en legestue.
Biblioteket er beliggende på Højby Skole og der findes aktivt fritidshus med cafésamt idrætshal og rideskole. - Bybusserne i Odense betjener området og der er tog til Odense og Svendborg.
Energimærke B

Lejemålet ligger i Højby på Fyn i et stille og roligt lukket vænge. De 15 boliger i Aulkærhaven er opført som 1-plans fritliggende parcelhuse.
Dette 3 værelses lejemål er indrettet med 2 indgange. Den ene indgang fører til et bryggers med ekstra vask samt plads til hårde hvidevarer. Den anden til skøn lys entré. Stor opholdsstue i åbent forbindelse med køkkenet samt 2 gode værelser begge med indbyggede skabe. Dejligt rummeligt badeværelse med skabe. Der er gulvvarme i bryggers, entré samt badeværelse. Til alle boligerne medfølger der egen have med terrasse samt et redskabsskur.

  • Forudbetalt leje: 9.700
  • Depositum: 29.100
  • A/C-forbrug: Kontakt udlejer
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 23. januar 2019
  • Husdyr tilladt
  • Sagsnummer: 1343680
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: