Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

2 værelses lejlighed på 45 m2

2.938 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Skive
45
2 værelser

Lejlighed, Østergade, 7800 Skive, etage: 1. th.


VELKOMMEN TIL AFDELING ØSTERGADE
- Historisk præg midt i centrum
 
Boligerne
- Smukke bevaringsværdige boliger De minimalistiske boliger har parketgulve, og køkkenet er bestående af køkkenbord og separate kogeplader. Det store badeværelse er indrettet i lyse farver med klinker på gulvene og inde i brusekabinen, og der er mulighed for god udluftning gennem det lille vindue ude på badeværelset. Der er mulighed for at anvende afdelingens fælleslokale, hvor fødselsdage og andre sociale arrangementer kan afholdes. Derudover er der aflåst cykelkælder som er tilgængelig for afdelingens beboere.
Forbrug: Vand og varme opkræves via udlejer som et månedligt a conto beløb. El opkræves direkte af forsyningsselskabet.
 
Afdelingen - Historisk præg midt i centrum
Østergade indeholder mange skønne egenskaber, da boligernes beliggenhed indbyder til masser af liv grundet den centrale beliggenhed, samt afslapning i den fælles gårdhave. Gårdhaven opleves som en smuk lille oase, hvor der ved bordbænkesættet kan nydes den smukke natur, alt imens der grilles ved  grillstedet. Det smukke bevaringsværdige etagebyggeri blev opført i 1995 og sætter nogle historiske rammerne for de skønne ungdomsboliger, og indgyder til en fantastisk ro trods den centrale beliggenhed.
 
Nærområdet
- Tæt på alt
Da etagebyggeriet ligger i centrum, er der indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet. Tilmed ligger der forskellige uddannelsesinstitutioner i gåafstand, blot 1-2 km fra boligerne. Henne ved uddannelsesinstitutionerne er der både svømmehal, koncerthal, idrætsfaciliteter, boldbaner, biograf og bowlinghal, så der er rig mulighed for at hygge sig med vennerne efter skole. Om sommeren kan Skive festival opleves, som finder sted hver sommer ved fjorden.
 
Særlige kriterier
Ungdomsboliger er til unge under uddannelse (SU, læreplads m.v.).


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 36-4-13

  • Ungdomsbolig
  • Indskud Kontakt udlejer
  • Depositum: 8.814
  • A/C-forbrug: 503
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 16. januar 2019
  • Husdyr tilladt
  • Sagsnummer: 1342921 (Lejemålsnummer: 36-4-13)
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: