Vi bruger cookies på Lejebolig for bl.a. at kunne give dig den bedste søgeoplevelse.
Du kan læse mere om vores cookie-regler her.
Fremvisning af denne bolig: Kan kun ses med en aktiv boligsøgerpakke - klik her
Kontakt udlejer
Køb PlusPakken fra 29 kr.
Lejlighed, Gyngemose Parkvej, 2860 Søborg, etage: 2. th. Indeholdende et centralt opholdsrum med åbent køkken og spiseplads.

De store vinduespartier giver et flot lysindfald i både værelser og i stuen, hvor der fra de fleste lejligheder er udsigt over det grønne rekreative gårdrum, der vender mod søen.

Materialevalget i boligerne er kendetegnet ved en moderne indretning i den kendte, lyse skandinaviske stil med lyse matlakerede trægulve og køkken fra Invita Trendline i grebsløs hvidt design. I køkkenet er monteret induktionskogeplade, indbygget pyrolyseovn, integreret køle-/fryseskab, samt integreret opvaskemaskine. Bordpladen er hvid med sort kerne, der skaber en diskret kontrast til det hvide køkken. Også køkkenvasken er valgt i en kontrastsort silgranit.

Også på badeværelset opleves den smukke kontrast i de mørke fliser på gulvet og de lyse på væggene i brusenichen. På badeværelset er opsat vaskemaskine og tørretumbler fra Miele.

Gårdrummet præges af større solrige og lægivende grønne arealer – udlagt til uformelt ophold og leg. Orienteringen mod søen skaber en meget lys gårdhave, hvor solen reflekteres i vandet og sender et smukt lysspil op på facaderne og helt ind i den enkelte bolig. Kombineret med de private altaner og terrasser vil gårdrummet sikre, at beboerne har nem adgang til udendørs arealer af forskellig karakter.

Der er opsat dørtelefon med kamera og der sikres adgangskontrol med briksystem. Der er elevator til 6. sal i alle opgange. I hver blok går én elevator til kælderen til depotrum.

Der er gratis parkering på terræn i nærområdet. Cykelparkering foregår på terræn eller i cykelkælder.

Ved henvendelse oplys venligst bolig nr. 83
Delevenlig
Brugere der har set denne bolig, har også set disse:
Oplever du fejl på sitet?