Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Kildegårdsvej, Karrebæksminde

7.650 kr/md
Ubegrænset
Hus/villa
Karrebæksminde
81
3 værelser

Hus/villa, Kildegårdsvej, 4736 Karrebæksminde.

21 Attraktive rækkehuse 
3 vær. Rækkehuse på 79/81 m2 - 1 plan.Indretning: Entre med adgang til badeværelse med brus og gulvvarmesamt til køkken, der ligger i åben forbindelse med stuen.Fra stuen er der adgang til et værelse med et indbygget skab og soveværelsetmed indbygget dobbeltskab. Stuen har direkte adgang tilflisebelagt terrasse og have. 
4 vær. Rækkehuse på 86/88 m2 - 1 plan.Indretning: Entre med adgang til badeværelse med brus og gulvvarmesamt til køkken, der ligger i åben forbindelse med stuen.Fra stuen er der adgang til to værelser, der hvert har et indbygget skabog soveværelset med indbygget dobbeltskab. Stuen har direkte adgangtil flisebelagt terrasse og have. 
4 vær. Rækkehuse på 89/92 m2 - 2 plan.Indretning: Entre med trappe op til 1. sal, adgang til badeværelse medbrus og gulvvarme samt til køkken, der ligger i åben forbindelse medstuen. Fra stuen er der direkte adgang til flisebelagt terrasse og have.1. sal: Trappen fører op til fordelingsgangen, hvorfra der er adgangtil to værelser, der hvert har et indbygget skab og soveværelset med indbygget dobbeltskab samt toilet.
I alle boligerne er der laminatgulve og der medfølger komfur og emhætte. Endvidere er der forberedt til, at man kan installere køleskab, opvaskemaskine og vaskemaskine.Fra alle boligtyper er der adgang til flisebelagt terrasse og egen have. Desuden findes eget redskabsskur og med p-plads.
Boligerne er beliggende i Karrebæksminde, som hører under NæstvedKommune. Karrebæksminde er en lille charmerende by i naturskønneomgivelser, tæt på Susåen, smukke skove og den kendte badestrand ved Karrebæksminde Fjord.
Energimærke B?
 

Kildegårdsvej er beliggende i Karrebæksminde. de 21 boliger er opført som rækkehuse.
Dette 1 plans rækkehus indeholder entre med indgang til badeværelse og køkken i åben forbindelse med stue. 1 dejligt værelse og soveværelse med skabe. Der hører redskabsskur og 1 parkeringsplads med til hver bolig.

  • Forudbetalt leje: 7.650
  • Depositum: 22.950
  • A/C-forbrug: Kontakt udlejer
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 16. januar 2019
  • Husdyr tilladt
  • Sagsnummer: 1299536
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: