Vi bruger cookies på Lejebolig for bl.a. at kunne give dig den bedste søgeoplevelse.
Du kan læse mere om vores cookie-regler her.

Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Lejlighed, Nørrebjerg Runddel, 5220 Odense SØ. Meget attraktivt boligområde i Tornbjerg. Området er særligt ideelt for børnefamilien der gerne vil bo i grønne rolige omgivelser, men stadig være tæt på byens faciliteter og gode indkøbsmuligheder. Hver bolig, dog ikke dem på 1. sal, har egen overkommelig have med flisebelagt solterrasse og et lille redskabsrum.
Skole: Holluf-Pile Skole og Tornbjerg Skole. Området har flere børnehaver med vuggestue.
Indkøb: Dagligbrugsen, Aldi og Netto er lige i området men desuden er der kort afstand til indkøbsmuligheder i Bilka og Rosengårdcentret.
Odenses bybusser betjener området frem til Fraugde og der er rutebil til Ørbæk. Endvidere er området super centralt beliggende i forhold til såvel, motorvej, landevej som ringvej.
Det er tilladt at holde 2 stk hunde under 20 kg, ingen katte.
Energimærke B

Lejemålet ligger i Nørrebjerg Runddel, Odense SØ tæt på Tornbjerg. De 100 boliger er opført som rækkehuse og dobbelthuse.
Lejligheden er indrettet med rummelig entre i åben forbindelse med køkken og stue. Fra entre er der adgang til godt værelse og badeværelse med gulvvarme. Fra stue er der adgang til dejligt soveværelse med skabsplads. Boligen ligger på 1. sal.
Brugere der har set denne bolig, har også set disse:
close
close

Opret din boligagent med en af nedenstående muligheder

Din boligagent er nu oprettet
Opret med Google
Eller indtast nedenstående :
Din boligagent er nu oprettet
  • Opret boligagent
close
Vil du have besked om nye boliger?
Oplever du fejl på sitet?