Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Lyse og lækre boliger i Skælskør

8.350 kr/md
Ubegrænset
Hus/villa
Skælskør
116
4 værelser

Hus/villa, Labofaparken, 4230 Skælskør.

Lyse og indbydende rækkehuse til leje i Skæskø
 
I bebyggelsen findes 2 typer boliger:
Indretning 4-vær. i 1 plan: Entre med adgang til de to værelser, hvor der i hvert er et indbygget skab. Der er adgang til soveværelset med dobbelt skab samt til badeværelse med brus og gulvvarme. Køkken ligger i åben forbindelse med stuen og herfra er der adgang til dejlig flisebelagt terrasse. Til boligen følger rummeligt redskabsskur.
Indretning 5-vær. i 2 plan: Entre med trappe til første sal samt adgang til værelse med et indbygget skab. Der er en god stue i åben forbindelse med køkkenet samt et godt badeværelse med brus og gulvvarme. Fra stuen er der adgang til dejlig flisebelagt terrasse. På 1. sal er der fordelingsgang til to værelser, hvor der i hvert er et indbygget skab samt til soveværelset med dobbelt skab. Der er toliet på 1. sal. Til boligen følger rummeligt redskabsskur.
Skælskør byder på mange attraktive indkøbsmuligheder i en idyllisk købstadsatmosfære. Byen har bevaret sine gamle bindingsværkshuse og hyggelige gårdmiljøer med toppede brosten.
At Skælskør ligger ved vandet afspejler sig også i den charmerende havn, der ligger i byens midte ? her tiltrækkes man af hyggelig udendørs servering om sommeren.
Skælskør og omegn kan byde på et utal af rekreative områder, smukke slotte og herregårde, idylliske øer og aktivitetsmuligheder for hele familien.
Vores boliger ligger i bekvem afstand til midtbyen, sportshal, skole, bibliotek og offentlig transport.
Vi glæder os til at se dig til en uforpligtende fremvisning.
Energimærke B?

Lejemålet ligger i Labofaparken, Skælskør. De 46 boliger er opført som rækkehuse.
Boligen er et rækkehus i 2 plan, som indeholder: entre med trappe til første sal, samt adgang til badeværelse med brus og gulvvarme. Der er en god stor lys stue i  forbindelse med aflukket køkken.
1. sal indeholder fordelingsgang til 2 gode værelser med indbyggede skabe, samt til soveværelse med dobbeltskab. Der er toilet på 1. sal.

  • Forudbetalt leje: 8.350
  • Depositum: 25.050
  • A/C-forbrug: Kontakt udlejer
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 22. februar 2019
  • Husdyr tilladt
  • Sagsnummer: 1247768
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: