Vi bruger cookies på Lejebolig for bl.a. at kunne give dig den bedste søgeoplevelse.
Du kan læse mere om vores cookie-regler her.

Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Hus/villa, Frederik Maaløe Vænget, 5610 Assens. Frederik Maaløe Vænget ligger i Assens ca. 1,5 km fra centrum. Assens ligger i den vestlige del af Fyn med ca. 6000 indbyggere. I Assens er man tæt på både vand og natur, du har bla. marina, strand, sø og hundeskov i gå-afstand fra centrum. Der findes skoler og daginstitutioner i Assens  og i den smukke hovedgade, Østergade, findes et stort udvalg af dagligevareforretninger og specialforretninger i et meget hyggeligt miljø. Der er ligeledes et vildt sports samt kulturliv i Assens. 
 

Lejemålet ligger på Frederik Måløe Vænget ca. 1.5 km fra centrum, lige overfor Vestfyns Handelsskole og tæt på Assens Skolen.  De 16 boliger på Frederik Måløe Vænget er opført som 2-plans rækkehuse.
Dette 6 værelses lejemål er indrettet med entré med adgang til gæstetoilet samt til et værelse. Dejlig lys stue i åben forbindelse med køkkenet. Trappe op til 1. sal med 4 gode værelser samt badeværelse. Der er gulvvarme på toilet samt i badeværelset. Indbyggede skabe i alle værelser.  Flisebelagt terrasse samt egen have medfølger. Der er ligeledes redskabsskur samt mulighed for parkering.
 
Brugere der har set denne bolig, har også set disse:
close
close

Opret din boligagent med en af nedenstående muligheder

Din boligagent er nu oprettet
Opret med Google
Eller indtast nedenstående :
Din boligagent er nu oprettet
  • Opret boligagent
close
Vil du have besked om nye boliger?
Oplever du fejl på sitet?