Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Hyggelige dobbelthuse

9.650 kr/md
Ubegrænset
Hus/villa
Odense SØ
140
5 værelser

Hus/villa, Kongelyset, 5220 Odense SØ.

Kongelyset, Kongepennen, Løvefoden og Løvemunden ligger i Fraugde. Fraugde ligger i den sydøstlige del af Odense med 1.801 indbyggere.
Byen hører til Odense Kommune. Fraugde byder på indkøbsmuligheder til de nødvendige ting i DagligBrugsen. Hvis man skal handle stort ind ligger Bilka og Rosengårdcentret tæt på. I Fraugde findes desuden børnehave, skolefritidsordning, ungdomsklub, sportshal og skole.
Hver bolig har egen have med flisebelagt terrasse samt redskabsrum.
Området ligger 9 km fra Odense centrum og har gode cykelstie.
Rækkehuse er beliggende i et dejligt lukket vænge op af grønne områder og marker. Boligerne er med deres gode indretning og deres beliggenhed meget velegnet til den lille familie eller det ældre par, som sætter pris på en overskuelig og nem have og et godt nærmiljø.
Der er desuden gode transportforbindelser, idet det ligger tæt på motorvejsforbindelsen E 20, Ring 2 og motorvejsforbindelse til Svendborg. Fra Fraugde er der bus- og rutebilsforbindelser til Odense.
Et super skønt byggeri, beliggende i rolige og fredelige omgivelser. Oplagt til familier med børn eller den pladskrævende lejer. I området findes lukket boldbane, rundbold-bane og andre faciliteter.
Energimærke B.

Lejemålet ligger i Kongelyset, Kongepennen, Løvefoden og Løvefoden i Fraugde. De 82 boliger er opført som tvillingehuse.
Dette 5 værelses lejemål er indrettet med entré, hvorfra der er adgang til badeværelse/bryggers samt åben køkken i forbindelse med stuen. Fra stuen er der adgang til tre værelser, soveværelse samt stort badeværelse. Alle værelser er med indbyggede skabe.
Der er anlagt gulvvarme i entré, bryggers samt badeværelse.

  • Forudbetalt leje: 9.650
  • Depositum: 28.950
  • A/C-forbrug: Kontakt udlejer
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 2. maj 2019
  • Husdyr tilladt
  • Sagsnummer: 1247720
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: