Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Lækre rækkehuse

8.600 kr/md
Ubegrænset
Hus/villa
Odense SØ
108
4 værelser

Hus/villa, Hørgræsset, 5220 Odense SØ.

Hørgræsset, Fløjlsgræsset og Frøstjernen ligger i Fraugde. Fraugde ligger i den sydøstlige del af Odense med 1.801 indbyggere.
Byen hører til Odense Kommune. Fraugde byder på indkøbsmuligheder til de nødvendige ting i DagligBrugsen. Hvis man skal handle stort ind ligger Bilka og Rosengårdcentret tæt på. I Fraugde findes desuden børnehave, skolefritidsordning, ungdomsklub, sportshal og skole.
Hver bolig har egen have med flisebelagt terrasse samt redskabsrum.
Området ligger 9 km fra Odense centrum og har gode cykelstie.
Rækkehuse er beliggende i et dejligt lukket vænge op af grønne områder og marker. Boligerne er med deres gode indretning og deres beliggenhed meget velegnet til den lille familie eller det ældre par, som sætter pris på en overskuelig og nem have og et godt nærmiljø.
Der er desuden gode transportforbindelser, idet det ligger tæt på motorvejsforbindelsen E 20, Ring 2 og motorvejsforbindelse til Svendborg. Fra Fraugde er der bus- og rutebilsforbindelser til Odense.
Energimærke A2 og B.

Lejemålet ligger Hørgræsset, Fløjlsgræsset og Frøstjernen i Fraugde, Odense SØ. De 76 boliger i Hørgræsset, Fløjlsgræsset og Frøstjernen er opført som rækkehuse.
Dette 4 værelses lejemål er indrettet med entré og bryggers, hvorfra der er adgang til badeværelse. Fra stuen er der adgang til værelse samt åbent køkken. Der er anlagt gulvvarme på badeværelset.
Fra entrén er der trappe op til 1. sal, hvor der er soveværelse med klædeskab samt værelse, depot og toilet.

  • Forudbetalt leje: 8.600
  • Depositum: 25.800
  • A/C-forbrug: Kontakt udlejer
  • Ledig: 1. februar 2019
  • Indrykket: 6. november 2018
  • Husdyr tilladt
  • Sagsnummer: 1247670
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: