Vi bruger cookies på Lejebolig for bl.a. at kunne give dig den bedste søgeoplevelse.
Du kan læse mere om vores cookie-regler her.
Lejlighed, Skodsborgparken, 2942 Skodsborg, etage: 3.th. En unik mulighed for at leje en af Skodsborg-parkens bedst beliggende og absolut flotteste lejligheder!

Lejligheden er blevet fuldstændig gennemrenoveret og fremstår super lækker med mange fine detaljer samt den smukkeste udsigt til Øresund.

Man bydes indenfor i fin entré med flot travertin-gulv, indbygget skab med skydelåger samt indgang til fint gæstetoilet med mørke, flotte gulvklinker og stor håndvask med underskab. Fra entréen ledes man ind i den store, lyse stue i hele lejlighedens længde. Der er store, træbeklædte altaner i begge ender af stuen, således man både har adgang til vestvendt altan mod skoven samt østvendt altan mod det smukke Øresund - dette giver en lejlighed med et pragtfuldt lysindfald hele dagen.
Fra stuen er der adgang til dels det vestvendte køkken og dels det østvendte soveværelse. Køkkenet er super lækkert med hvide elementer, sort granitbordplade, flotte travertin-gulvklinker, stor kogeø, masser af skabsplads, skøn udsigt over skoven samt alle hårde hvidevarer integreret - bl.a. amerikansk køle-fryseskab. Fra køkkenet er der endvidere adgang til mindre værelse/kontor.
Soveværelset har ligeledes skøn udsigt til Øresund og adg. til exclusivt badeværelse m. travertin-gulvklinker, loftspots, db. håndvask, håndklæde-tørrer, stor brusekabine samt Miele-vaskesøjle.
I både stue, soveværelse og køkken er der udtag til fjernsyn.
Brugere der har set denne bolig, har også set disse:
Oplever du fejl på sitet?